Kies Uw taal

X 1/9 Parts Holland is in feite een uit de hand gelopen hobby en al bijna 30 jaar een "passione".

Wij willen X 1/9 rijders overal ter wereld met raad en daad bijstaan met een betrouwbare onderdelen voorziening waarbij kwaliteit voorop staat.

Derhalve beschikken we over een collectie zeer unieke en zeldzame X 1/9 onderdelen die elders vaak niet meer verkrijgbaar zijn. Daarnaast is X 1/9 Parts Holland zeer aktief m.b.t. (re)produktie van niet meer verkrijgbare X 1/9 onderdelen.

De vele en intensieve contacten met Carrozzeria Bertone sinds 1986 en het uitgebreide netwerk aan contacten elders in Italie geven mij de mogelijkheid jullie vele (ook exclusieve) onderdelen aan te bieden die mogelijk kunnen helpen bij het genieten van de X 1/9 hobby.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en X 1/9 passie vormen de basis voor het werk, X 1/9 Parts Holland wil jullie graag helpen en ondersteunen daar waar nodig is.

Niemand is echter perfect maar we doen ons best en u kunt graag contact met ons opnemen als u een tip of idee heeft waarmee we onze service kunnen verbeteren.....

Via onze Website houden we iedereen wekelijks op de hoogte m.b.t. nieuwe projecten, onderdelen en speciale aanbiedingen. Er zal ook een link zijn met Facebook.

Zoals mijn vrienden in Italie graag zeggen: ci vediamo e ciao

Henk Martens

See this GREAT film ..................

http://www.youtube.com/watch?v=-0zCWTKdt8w&sns=em